Nood en Dank

Nood en Dank

12-04-2020


Ook bij wijze van 'noodverband' hebben we de afgelopen weken een vorm van gezamenlijk gebed in het leven geroepen. Op dinsdag een avondgebed, op zondag een morgengebed (zie ook 'kerkdiensten'). Met een groepje van zes mensen hebben we in het koor van de kerk - op anderhalf tot twee meter afstand van elkaar - stem gegeven aan nood en dank en uit de Bijbel gelezen. Ook was er een overweging. Op dinsdag deed vanuit de R.K. buurparochie pastoor Lars Peetam mee, op zondag oud-ziekenhuispredikant en gemeentelid Jelle Loosman. Hier gaan we de komende weken mee door.

Wie thuis een internetverbinding heeft, kan dit morgen- en avondgebed volgen of later terugluisteren via Kerkomroep.nl. Daar plaatsnaam 'Breda' invullen en 'Protestantse gemeente Ginneken' kiezen.

Het is wel even een stap. De beleving thuis in de eigen woonkamer of keuken is een compleet andere dan 'naar de kerk gaan'. Als u uw luisterervaringen wilt delen: ze zijn van harte welkom. We willen er bovendien graag van leren. Laat het weten via biddeninbreda@gmail.com of aan ds. Eward Postma.