Kopje koffie

Koffie-inloopochtend in Mariëndal

De koffie-ochtenden zijn een tijd niet doorgegaan, zoals zo veel bijeenkomsten afgelast werden vanwege het besmettingsgevaar. Maar nu veel mensen zijn ingeënt, zijn de koffie- ochtenden weer van start gegaan. We houden afstand, maar op deze manier kunnen we elkaar weer ontmoeten.

De koffie ochtenden zijn iedere 2e woensdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur in Mariendal. U wordt ontvangen door de gastvrouwen en/of -heren. De koffie wordt voor u ingeschonken en er is altijd iets lekkers bij. En als de ontwikkelingen positief blijven, hopen we ook weer het Herfst- en het Kerstdiner te kunnen organiseren.

U bent van harte uitgenodigd om ‘op de koffie’ te komen.

Mariëndal, Duivelsbruglaan 13, Breda Ginneken,

Mocht u gastvrouw of gastheer willen worden, dan zijn we daar reuze blij mee.

U kunt daarvoor contact opnemen met Annet van Zijl


Open Kerk

Openstelling Kerk, College Open kerk:
(onder voorbehoud dat de kerk niet in gebruik is voor een dienst of bv een concert)

Elke eerste zaterdag van de maand en iedere zaterdag in juli en augustus is de kerk ’s middags open. Ook gaan de deuren open wanneer er in het Ginneken iets te doen is zoals tijdens bruisend Ginneken, de Ginnekense kerstmarkt en open monumentendag.Crèche op zondag

Er wordt naar gestreefd elke zondag een crèche open te stellen vanaf 9.30-11.30 uur voor de allerkleinste kinderen ( t/m4 jr). Op dit moment is er nog behoefte aan enkele medewerkers. Immers vele handen maken licht werk en geven tevens wat ruimte in het rooster.

We zijn daarom op zoek naar meer medewerkers. Het zou vooral fijn zijn als jonge ouders en tieners zich aanmeldden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marije Kat
076-5610461
s.g.kat@planet.nlKoffiedrinken na de dienst

Na de dienst wordt er koffie (of thee) gedronken in ons gemeentecentrum Mariëndal (bij de kerk), Duivelsbruglaan 13, Breda. Het is een goede gewoonte om elkaar te ontmoeten. Het is vooral ook voor nieuwkomers een goede mogelijkheid om de leden van de gemeente een beetje te leren kennen.

Wij zoeken nog vrijwilligers voor de verzorging (inschenken en afruimen). U kunt zich voor dit werk opgeven bij de contactpersoon: dhr. L. Nicolai, tel. 076-5153453, of via e-mail .KerkWebRadio

Als voor een gemeentelid de wekelijkse gang naar de kerk te bezwaarlijk wordt, dan is het mogelijk om de kerkdienst thuis te volgen. Dit noemen we de KerkWebRadio. Voor wie zelf een computer met internet-aansluiting heeft, is dit gemakkelijk te regelen via www.kerkomroep.nl

Wilt u hier meer over weten? De administrateur van de diaconie kan u verder helpen: tel. 076-5610717Rooster voor vervoer

Aangezien al langer dan een half jaar geen gebruik is gemaakt van de aangeboden vervoersdienst, zal er geen vervoersrooster meer worden samengesteld.

Voor het geval dat iemand niet op eigen gelegenheid naar de kerk kan komen, kan in de eigen omgeving worden gezocht naar een bekende die met de auto naar de kerk komt.

Wij danken al diegenen die al vele jaren hun zondagen hebben afgestemd op het eventueel ophalen van kerkgangers.

Vormen van dienstverlening vanuit onze gemeente