Kopje koffie

Koffie-inloopochtend in Mariëndal

Deze vinden plaats op elke 2e woensdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur.

De komende woensdagen zijn:

11 maart, vanaf 10.00 uur en
8 april, vanaf 10.00 uur


Mariëndal, Duivelsbruglaan 13, Breda Ginneken,

Iedere 2e woensdagochtend van de maand van 10.00 tot 12.00 uur is Mariëndal open om er een kopje koffie te drinken. U bent daar van harte welkom. Er heerst een goede sfeer, gesprekken komen makkelijk op gang. U wordt ontvangen door gastvrouwen en voorzien van koffie of thee met iets erbij.
Probeert u het een keer en neem gerust iemand mee.

Het team van de koffieochtenden:
Hennie Rijnkels: 076- 565 16 33
Annet van Zijl: 076 - 541 54 87Open Kerk

Openstelling Kerk, College Open kerk:
(onder voorbehoud dat de kerk niet in gebruik is voor een dienst of bv een concert)

Elke eerste zaterdag van de maand en iedere zaterdag in juli en augustus is de kerk ’s middags open. Ook gaan de deuren open wanneer er in het Ginneken iets te doen is zoals tijdens bruisend Ginneken, de Ginnekense kerstmarkt en open monumentendag.Crèche op zondag

Er wordt naar gestreefd elke zondag een crèche open te stellen vanaf 9.30-11.30 uur voor de allerkleinste kinderen ( t/m4 jr). Op dit moment is er nog behoefte aan enkele medewerkers. Immers vele handen maken licht werk en geven tevens wat ruimte in het rooster.

We zijn daarom op zoek naar meer medewerkers. Het zou vooral fijn zijn als jonge ouders en tieners zich aanmeldden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marije Kat
076-5610461
s.g.kat@planet.nlKoffiedrinken na de dienst

Na de dienst wordt er koffie (of thee) gedronken in ons gemeentecentrum Mariëndal (bij de kerk), Duivelsbruglaan 13, Breda. Het is een goede gewoonte om elkaar te ontmoeten. Het is vooral ook voor nieuwkomers een goede mogelijkheid om de leden van de gemeente een beetje te leren kennen.

Vrijwilligers voor de verzorging (inschenken en afruimen) kunnen zich voor dit werk opgeven bij de contactpersoon: dhr. L. Nicolai, Bavelselaan 300, 4834 TJ Breda, tel. 076-5153453, of via e-mail: l.nicolai@ziggo.nl .KerkWebRadio

Als voor een gemeentelid de wekelijkse gang naar de kerk te bezwaarlijk gaat worden, dan biedt de Diaconie de mogelijkheid om de kerkdienst thuis te volgen. Dit noemen we de KerkWebRadio. Voor wie zelf een computer met internet-aansluiting heeft, is dit gemakkelijk te regelen via www.kerkomroep.nl
Heeft u geen computer, dan kunt u een luisterkastje huren. Dit wordt voor u geïnstalleerd en u krijgt een uitgebreide instructie hoe het bediend moet worden.
Wilt u hier meer over weten? De secretaris van de diaconie kan u verder helpen. Tel. 076 8875180Rooster voor vervoer

Aangezien al langer dan een half jaar geen gebruik is gemaakt van de aangeboden vervoersdienst, zal er geen vervoersrooster meer worden samengesteld.

Voor het geval dat iemand niet op eigen gelegenheid naar de kerk kan komen, kan in de eigen omgeving worden gezocht naar een bekende die met de auto naar de kerk komt.

Wij danken al diegenen die al vele jaren hun zondagen hebben afgestemd op het eventueel ophalen van kerkgangers.

Vormen van dienstverlening vanuit onze gemeente