Activiteiten Kleine Kerk en overige zaken

Activiteiten Kleine Kerk en overige zaken

22-02-2017


Beste allemaal,

Zoals vorige week aangekondigd, hierbij een overzicht van de activiteiten van de Kleine Kerk tot de zomervakantie 2017. Nadere details over o.a. tijdstippen volgen nog.


Agenda

Zaterdag 8 april: we gaan weer Palmpasenstokken maken! Na het maken van de stokken zorgen we dat er pannenkoeken zijn voor de kinderen. De ouders die komen helpen, nodigen we uit om ook te blijven om met elkaar te borrelen. Ouders die niet in de gelegenheid zijn om mee te helpen met het maken van de stokken, nodigen we ook van harte uit om na het maken van de stokken wat later op de middag elkaar (beter) te leren kennen en een hapje en drankje mee te doen.

Zondag 9 april: tijdens de kerkdienst brengen we de gemaakte Palmpasenstokken naar de Breedonk. Het is fijn als er dan wat extra ouders kunnen meelopen.

Zondag 16 april: we vieren met de kinderen het Paasfeest mee in de kerk.

Donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag): we gaan in de vroege ochtend dauwtrappen! We nodigen ook volwassen uit die het leuk vinden om (mee) te lopen en zorgen voor een lekker ontbijt voor na het dauwtrappen.

Zondag 4 juni (Pinksteren): Kleine Kerk.

Zondag 2 juli: Kleine Kerk met spelletjes als afsluiting voor de zomervakantie.

E-mail adres en update adressenlijst
Nu we over een eigen e-mailadres voor de Kleine Kerk beschikken, willen we de adressenlijst die we voor deze mailtjes gebruiken nogmaals updaten. Wil je het ons laten weten als je zelf geen e-mails meer wilt ontvangen of we een ander e-mail adres kunnen verwerken? Mocht je mensen kennen die de mails graag willen ontvangen, maar niet op onze lijst staan, ontvangen we graag hun e-mail adres met naam. 

WhatsApp
Om de communicatie over en met de Kleine Kerk nog makkelijker te maken, zullen we een WhatsApp groep starten. Als je op deze manier op de hoogte gehouden wilt worden van de activiteiten van de Kleine Kerk, kun je met een simpele reply je telefoonnummer aan ons doorgeven. 


Versterking welkom
Vele handen maken licht werk. In deze tijden waarin iedereen ''altijd druk'' is, zou het fijn zijn als er enthousiaste ouders zijn die ons kleine clubje willen komen versterken. Laat het ons weten als je interesse hebt om ook actief te worden voor de Kleine Kerk en vooral ook als je daarover vragen hebt.

We rekenen op de bovenstaande data op enthousiaste kinderen (en hun ouders)!

Nynke, Marloes, Eward en Brigitte