Musical Ruth in Lucaskerk: zangers, acteurs en medewerkers gezocht

Musical Ruth in Lucaskerk: zangers, acteurs en medewerkers gezocht

10-03-2014


De musicalgroep van de Lucaskerk is weer een nieuw project begonnen: de musical ‘Ruth’, geschreven door dezelfde schrijvers als ‘Paulus’ en ‘Maria’. Aanstekelijke en herkenbare liederen, een mooi verhaal met een lach en een traan. Een economische crisis die uitloopt op een love story. Een verhaal met een losser en een doorzicht naar de Verlosser.

Eind juni zullen de uitvoeringen zijn. Vanwege het twintigjarig bestaan doen we het weer in de Lucaskerk. We zijn al druk aan het repeteren. Iedere vrijdagavond kruipen de acteurs in de huid van een ander, onder de bezielende leiding van Tamara Griffioen. En iedere zondagavond zingt het koor zijn longen uit het lijf onder leiding van Adri Bos. Nou ja, de bassen tenminste om met z’n tweeën nog een beetje hoorbaar te zijn. Dus vooral als u bas bent: kom lekker meezingen!

Ook uit andere gemeenten dan de NoorderBeemden doen er mensen mee. Dus laat u er niet van weerhouden om de Lucaskerk op te zoeken. Naast de acteurs en het koor zijn er nog vele medewerkers nodig; in decorbouw, kleding, grime, catering, techniek etc. Dus wie mee wil doen, melde zich aan bij één van de producers:

Pieter Vergeer (pieter.vergeer@ziggo.nl)

Evelien de Kruijff (edk232@hotmail.com)