Noorderlichtviering:  Wat is waarheid?  Aansluitend:  afscheidsreceptie Janneke

Noorderlichtviering: Wat is waarheid? Aansluitend: afscheidsreceptie Janneke

01-01-2013


In de Noorderlichtviering van 19 mei maken een verbinding tussen de ervaringen die Janneke Nijboer heeft opgedaan in Zuid –Afrika, het Regenboogland en ons dagelijks leven hier in Breda.

Janneke heeft in april ruim twee weken meegedaan aan een uitwisselingsproject tussen Nederlandse en Zuid –Afrikaanse predikanten. Wat deze ontmoetingen gebracht hebben, willen wij op een vierende wijze vormgeven. Op onze website www.noorderlichtbreda.nl heeft Janneke over haar ervaringen geschreven. Wij hopen je nieuwsgierig te maken om haar ervaringen te delen in de viering. Kerk open: Vanaf 14:30 uur

Plaats: Lutherse Kerk, Veemarktstraat 11, Breda

ds. Janneke Nijboer en pastor Joost de Bruijn


Afscheidsreceptie Janneke Nijboer

Na afloop van de Noorderlichtviering “Wat is waarheid?” is er een receptie, waarin wij afscheid nemen van ds. Janneke Nijboer als predikante van de Protestantse Gemeente Breda. Zij is beroepen te Noordwijk en zal daar per 10 juni werkzaam zijn in de gemeente voor de doelgroep 25 -45 jaar. Ook daar wordt ze uitgedaagd om te zoeken naar nieuwe manieren van “kerk zijn” en te pionieren.

Wij heten u van harte welkom op 19 mei.

Kom en vier mee!

Tijdstip viering: Zaterdag 19 mei 17:00 tot 18:00 uur

Als u van de gelegenheid gebruik wilt maken om ds. Nijboer toe te spreken, dan kunt u zich tot 16 mei aanmelden bij Joke Gurke-Pelle 06-33947955,)