Sing 2013, Durf jij? – zaterdag 26 oktober

Sing 2013, Durf jij? – zaterdag 26 oktober

9-10-2013


Op zoek naar jongeren met gezelligheid, durf en feeling met hippe muziek
We willen graag in Breda een plek gaan maken waar alle jongeren van Protestantse kerken elkaar kunnen gaan ontmoeten. Nu noemen we het nog even een Chill Church. Die plek is klaar en wel in het centrum van de stad, onder de grond. In de Lutherse kerk is namelijk een ronde ruimte, trendy ingericht, waar jullie mogen gaan chillen& chatten!

We willen de eerste avond beginnen met iets swingends: Muziek! Margreet Pols, een zeer muzikale dirigente gaat deze avond in hoog tempo 3 popsongs aanleren.

“Kun je niet zingen? Geen probleem: als je met een groep zingt wordt zingen veel makkelijker. Bovendien kan Margreet het jou leren (echt!) en je hoeft niet alleen te zingen als je dat niet wilt.”

Zet ’t in je agenda, neem je leukste vrienden mee en… Be there! En doe de zondagmorgen daarna mee aan je eerste uitvoering in de Grote Kerk!

Kom je ook?
Op zoek naar jongeren met gezelligheid, durf en feeling met hippe muziek! We hebben je nodig! Met een grote groep jongeren tussen de 12 en 18 jaar gaan we drie Engelstalige popsongs instuderen in drie uur! De volgende morgen zingen we ze in een kerkdienst in Breda.

Het wordt echt Top!
Tenminste als jij mee wilt zingen. Kom je? Een gezellige leuke avond vol muziek, gezellige chat en veel lekkers en veel andere jonge mensen!

Zaterdag 26 oktober
19.30 uur-22.30 uur
Lutherse Kerk
Veemarktstraat 11, Breda