Geloof jij?

Geloof jij?

17-05-2024


Je bent twintiger, dertiger of veertiger en zou op bovenstaande vraag toch wel ‘ja’ willen antwoorden. Of in ieder geval geen ‘nee’. Je wilt wel eens met leeftijdsgenoten over je geloof en de bijbel in gesprek, maar weet ze niet goed te vinden… Dan hebben wij goed nieuws voor je!

Wij willen als jonge(re) mensen uit regio Breda praten over de betekenis van geloof / de bijbel in je leven. Daarbij mag je je eigen standpunten en vragen inbrengen, uiteraard. Anderen doen dat ook. Je zult zien dat we het regelmatig niet eens zijn. Dat is interessant en geeft de gesprekken diepgang. Je hoeft niet ervaren te zijn in (praten over) geloven trouwens. En alleen luisteren is ook goed. Als je je gewoon wat diepgang zoekt, of je wilt je verdiepen in de bijbelverhalen in relatie tot de actualiteit en je eigen leven, of belijdenis overweeg, of … nou ja, eigenlijk maakt het niet zoveel uit met welk doel je komt. Laten we elkaar eerst maar eens ontmoeten.

Ds. Marloes Meijer (marloesmeijer.com)
leidt de eerste bijeenkomsten. We willen graag voor de zomer al een of twee keer bij elkaar komen, dus meld je snel aan als je interesse hebt: meijer.marloes@gmail.com

Locatie: We zijn welkom in een van de ruimtes behorend bij de protestantse Laurentiuskerk, Duivelsbruglaan 1, zodat we het optioneel afrondende drankje kunnen drinken op de Ginnekenmarkt. Data: in nader overleg op een avond of dagdeel in het weekend.