Vacature: penningmeester College van Kerkrentmeesters

Vacature: penningmeester College van Kerkrentmeesters

13-02-2023


Wij zijn op zoek naar een opvolg(st)er voor onze penningmeester! Heeft u een administratieve, financiële of bedrijfskundige achtergrond en/of ervaring hiermee vanuit werk of vrijwilligerswerk? En levert u graag uw bijdrage aan het beheer van geld en goederen binnen onze gemeente? Dan komen wij graag met u in contact! Of misschien kent u iemand die in dit plaatje past, dan houden we ons uiteraard ook aanbevolen voor tips.

De kerkrentmeesters vormen een prettig en betrokken team dat gezamenlijk zorgdraagt voor de kerkelijke financiën, medewerkers, gebouwen en begraafplaatsen. Als penningmeester bent u o.a. verantwoordelijk voor de financiële administratie, betalingen, begroting en jaarrekening. Dat doet u niet alleen; er is ondersteuning van de andere kerkrentmeesters, verschillende gemeenteleden, het Kantoor der Kerkelijke Administraties en vanuit de PKN. Qua tijdsinvestering moet u rekenen op enkele uren per week plus eenmaal per maand een vergadering.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met Marloes Nicolai-Hagemans (voorzitter CvK) op 076-5153453 of via e-mail klik hier. We horen graag van u!