We hebben u nodig! Coördinator Kerkbalans gezocht

We hebben u nodig! Coördinator Kerkbalans gezocht

10-09-2022


Het is alweer een tijd geleden dat we de vacature voor bijdragenadministrateur/ coördinator Kerkbalans voor het eerst met u deelden. Ondanks herhaalde oproepen heeft zich helaas nog niemand aangemeld om deze activiteiten van Harry van Dalen over te nemen. Geen Actie Kerkbalans betekent onvoldoende inkomsten om onze gemeente draaiende te houden.

Het is duidelijk dat we alleen met elkaar als gemeente kunnen blijven bestaan als voldoende mensen bereid zijn om taken als deze op zich te nemen. En als er vervolgens mensen zijn die dat ook weer van hen over willen nemen. Dus daarom nogmaals hieronder de vacature – we rekenen op u.

Ook als u wel interesse hebt maar zoiets het liefst samen met iemand anders zou willen doen, neem vooral contact op, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.
---------------------------------------
Vacature: bijdrageadminstrateur/ coördinator Kerkbalans

Deze functie draait vooral om het organiseren van de jaarlijkse Actie Kerkbalans die altijd in de maand januari plaatsvindt, wanneer de gemeenteleden om hun toezegging wordt gevraagd en de registratie in de maand februari.

Interesse? Neem voor nadere informatie contact op met Harry van Dalen (076-5612077). Kerkbalans vormt één van de pijlers waar onze gemeente op steunt, dus uw reactie is zeer welkom!

Namens de kerkrentmeesters,
Marloes Nicolai-Hagemans