Startzondag 11 september 2022

Startzondag 11 september 2022

11-08-2022


Beste gemeenteleden en andere belangstellenden,

Zondag 11 september houden wij weer onze startzondag. Na de dienst drinken we eerst koffie in Mariëndal, en daarna zullen we weer een feestelijke lunch houden. Iedereen wordt verzocht iets mee te nemen voor zichzelf en 1 ander.

Dit mag klein, groot zijn, zoet of hartig, maar neem zeker niet te veel mee, zodat we niet veel overhouden. Geef aub per mail of app door wat u meeneemt. Tijdens de zondagen voor de startzondag zullen er ook lijsten liggen in Mariëndal. Als het heel lastig is om iets mee te nemen bent u natuurlijk ook harte welkom.

Wij willen tijdens deze ochtend en middag aandacht besteden aan hoe wij als gemeenteleden onze kerk beleven en hoe wij onze ideale kerk zien. En of het mogelijk is deze beiden iets bij elkaar te brengen. Het klinkt zwaar, maar we willen dit toch op een luchtige manier doen. In kleine groepjes tijdens de maaltijd, maar mocht u ideeën daarover hebben om dit in een leuke vorm te gieten, dan houden wij ons aanbevolen.

Wij willen ook graag ruimte geven aan de kinderen, zodat het voor ieder een goede morgen kan zijn. We hebben daarvoor wat activiteiten bedacht, maar ook hier geldt: input altijd welkom.

Daarnaast zal er ook muziek ter ontspanning zijn; mocht u iets of iemand weten met een leuke ‘act’ of activiteit, dan overleggen wij daar graag over.

Wij hopen velen van u te zien op 11 september. Heel graag tot dan!

Opgeven kan via de mail en app,
zie rubriek Contact, Diakenen voor contactgegevens.

Corinne van Wijk en Diny Koopmanschap