Komende weken

Komende weken

18-12-2021


Het zal duidelijk zijn dat alle tussen nu en 14 januari geplande gezamenlijke activiteiten van onze gemeente komen te vervallen. Op die manier dragen we bij aan het streven het aantal contactmomenten tot een minimum te beperken. Op kleine schaal blijft het mogelijk een bezoek te brengen, maar iemand bellen of op een andere manieren contact onderhouden kan natuurlijk ook.

Kerstnacht
Voor de Kerstnacht zijn we (gelukkig!) al bezig een alternatieve viering voor te bereiden. Er zal online een op de Engelse Lessons & Carols geïnspireerde viering mee te maken zijn. De viering begint op 24 december om 22.00 uur en is dan te zien en beluisteren via www.onzelivestream.nl/protestantselaurentiuskerk (alles met kleine letters geschreven!). We hopen op deze manier het feest van Kerst toch luister bij te kunnen zetten.

Kerstmorgen
De dienst op Kerstmorgen en de zondagen daarna zullen niet op de voorgenomen wijze door kunnen gaan. Hoe graag we dat misschien ook zouden willen, we kunnen niet samenkomen in de kerk. Hoe het alternatief eruit komt te zien, daarover kan ik in dit stadium nog niets melden. Maar hoe dan ook zal er op de feest- en zondagen een viering zijn die via www.kerkomroep.nl te volgen is.

Met vriendelijke groet,
Ds. Eward Postma