Maandelijkse lunch na de kerkdienst

Maandelijkse lunch na de kerkdienst

23-10-2021


Wij hebben gemerkt dat veel mensen het fijn vinden om na het koffiedrinken in Mariëndal na afloop van de kerkdienst, af en toe samen te eten. Samen eten schept verbinding en het is ook gezellig.

Daarom heeft de diaconie besloten om één keer per maand een lunch te houden aansluitend aan het koffiedrinken na de dienst. Dit zal zijn op iedere laatste zondag van de maand. Iedereen die wil kan mee-eten en voor de lunch wordt gezorgd. Wij hebben wel wat vrijwilligers nodig die het leuk vinden om mee te helpen. Als we veel vrijwilligers hebben, bent u maar af en toe aan de beurt, dus schroom niet om u aan te melden (heren natuurlijk ook welkom).

Na afloop van de lunch staat er een mandje waarin u een vrijwillige bijdrage kunt doen; hoeft niet, mag wel. Het is fijn als u zich van tevoren aanmeldt maar als u op de zondag toch wilt aanschuiven zonder opgave kan dat ook altijd.

De eerste lunch zal zijn op 28 november. U kunt zich opgeven bij leden van de diaconie en in ieder geval bij Diny of Corinne (zie rubriek Contact voor hun gegevens).

Wij hopen dat er veel mensen zullen komen en als u nog vragen of opmerkingen hebt, kunt u ons altijd bellen, appen, mailen of even aanschieten.
Namens de Diaconie,
Corinne van Wijk