'Met alle heiligen' - extra kerkdienst op zaterdagavond

'Met alle heiligen' - extra kerkdienst op zaterdagavond

28-10-2020


Komend weekend zullen er twee kerkdiensten zijn. Op zaterdagavond 31 oktober om 19.30 uur en op zondagmorgen 1 november om 10.00 uur. In verbondenheid met hen die ons zijn voorgegaan op de weg van geloof, hoop en liefde, noemen we in deze diensten de namen van hen die het afgelopen jaar zijn overleden. Bij iedere naam ontsteken we een kaars aan het licht van Pasen.

Gastvrijheid
De beperking dat we met slechts 30 personen kunnen samenkomen vraagt om creativiteit, zeker op bijzondere momenten. Het gedenken van de overledenen is zo’n moment. Om nabestaanden ruim de mogelijkheid te kunnen bieden om naar de kerk te komen, heeft de kerkenraad besloten twee diensten te houden. Zo proberen we ook in Coronatijd de gastvrije gemeente te zijn die we willen zijn. Uit de aanmeldingen tot nu toe blijkt dat er voor beide diensten ruime belangstelling is.

Aanmelden
De vieringen zullen een identieke orde van dienst hebben. Aanmelden is, zoals telkens in deze weken, noodzakelijk en kan via Ike Beks (ikebeks@gmail.com). Bij het uitgaan van deze Nieuwsbrief is de stand van zaken zo dat er op zaterdag nog wat meer plek is dan op zondag.