Luther Amuse Lunch, 3 oktober 12:00 uur Markuskerk

Luther Amuse Lunch, 3 oktober 12:00 uur Markuskerk

22-09-2017


Luther Amuse Lunch: Zing, kijk, eet en praat met Luther.

Op dinsdag 3 oktober is het zo ver! Ook in Breda Oost schuiven wij aan tafel bij Maarten Luther: met eten uit zijn tijd, met zijn liederen en ook met zijn vaak deftige uitspraken aan tafel die over alles en nog wat gingen – van obstipatie tot Drie-eenheid.

Deze middag doen wij ‘als Luther’, nemen wij geen blad voor de mond en delen wij wat wij 500 jaar later ervan vinden: het echtpaar geld en geluk, het appelboompje, over vrouwen en mannen, waarom zingen dubbel bidden is… alles komt langs in gesprek met elkaar en onder het genot van een heerlijk meergangen-menu uit de keuken van Käthe, de vrouw van Luther!

Zoals altijd beginnen wij om 10.30 uur met koffie in de Markuskerk om 12:00 gaan wij aan tafel. Rond 14.30 uur hopen wij de middag af te ronden! Organisatie door Markus en Michaelkerk.

U kunt zich tot donderdag 28 september inschrijven op de lijst in de Michael -en Markuskerkerk of opgeven via de e-mail op vcc.rodin@planet.nl en op benhendriksen@hotmail.com Voor de kosten van de maaltijd kunt u uw bijdrage na afloop in het mandje achterlaten.

3 oktober Markuskerk Hooghout 96 Lutherlunch 12:00 uur
Informatie: Marlies Schulz, Ben Hendriksen en Rob Snijders