ZWO-nieuws

ZWO-nieuws

13-11-2016


Op 21 september jl. werd in de K.M.A. de Bredase Vredesprijs 2016 uitgereikt. En dat is dit jaar vermeldenswaard omdat de prijs naar het echtpaar Kees en Henny de Wit is gegaan. Zij zijn de motor achter het vorige ZWO-project: ondersteuning voor Care Karnataka (India) en dus voelt ZWO Breda – Ginneken - Prinsenbeek zich ook een klein beetje gelauwerd. Diverse leden van de ZWO-commissie waren bij de uitreiking aanwezig. Kees de Wit zegt het zo: “Dankbaar (zijn we) ook tegenover de velen die ons werk helpen mogelijk maken, en zonder wie dit niet van de grond zou zijn gekomen. Deze Vredesprijs is dus ook een prijs voor u allen”.

Intussen is het nieuwe project (BAJA) goed van start gegaan en op de Zondag voor het Werelddiaconaat is er in de deelnemende kerken voor gecollecteerd. In Ginneken bedroeg de opbrengst € 132, -. Hartelijk dank aan alle gulle gevers. Andere acties voor dit project staan op stapel. Nieuw zijn de prachtige kerstkaarten met een afbeelding van één van de ramen van onze kerk waarvoor Hennie Rijnkels de foto leverde. Een unieke attentie voor familie en relaties, € 1,50 per stuk,

Intussen vergeten we de Wereldwinkel niet: 27 november zal een koopzondag zijn in de beste betekenis van het woord: artikelen uit de derde wereld worden tegen een eerlijke prijs verkocht. Dagelijkse levensmiddelen én bijzondere cadeautjes voor de decemberfeesten.
De ZWO-commissie