BENEFIETCONCERT KONINKLIJK BREDA’S MANNENKOOR, 6 november

BENEFIETCONCERT KONINKLIJK BREDA’S MANNENKOOR, 6 november

28-09-2016


Op zondag 6 november a.s. geeft het Koninklijk Breda ’s Mannenkoor (Promo-koor) een benefietconcert in onze kerk.

In zijn meer dan 150-jarig bestaan heeft dit koor een grootse reputatie opgebouwd met optredens in Breda, Nederland en (ver) daarbuiten. Met het concert van 6 november wordt onze historische kerk opgenomen in een rij van (wereld-)beroemde locaties. We noemen de bekendste: Chassé en KMA in Breda, Dom van Trier, Kathedraal en Santa Maria del Pi in Barcelona, Sint-Pieter in Rome! Alleen al daarmee wordt het een unieke middag!

Het koor kent een breed repertoire, variërend van klassiek tot eigentijds en van religieus tot luchtig. Het programma van 6 november zal daar een afspiegeling van zijn. In iets meer dan een uur worden 10 à 12 nummers ten gehore gebracht. Mogelijk krijgen de toehoorders zelf(s) de gelegenheid hun stemmen te voegen bij die van de “mannen in het zwart”!

De opbrengst van dit bijzondere concert is bestemd voor “Schijnwerpers op de kerk”, een project dat u nog kent van de Dienstenveiling. Een reden temeer om u te laten vergezellen door familie en vrienden zodat er niet alleen een muzikaal, maar ook een financieel succes zal zijn!

Het concert begint om 15.00 uur. De kerk is open vanaf 14.30 uur; er is geen pauze, wel een nazit, tot uiterlijk 17.00 uur.

Toegangskaarten à €10, inclusief 1 consumptie, zijn verkrijgbaar in Mariëndal na de dienst op 23 en 30 oktober, en op 6 november bij de ingang van de kerk. Muziekliefhebbers onder de 18 jaar betalen geen toegang!

STIJLVOLLE AMBIANCE – SUBLIEME KOORZANG – AANGENAME ONTMOETING

Namens de Werkgroep Dienstenveiling,

Bas de Geus