Kleine Kerk in de aanloop naar Kerstmis

Kleine Kerk in de aanloop naar Kerstmis

6-12-2015


Sinterklaas is weer in het land en ook kerstmis komt er weer aan! Graag geven wij jullie een update van de activiteiten vanuit de Kleine Kerk op weg naar dit mooie feest.

Op kerstavond, 24 december zal er een speciale kinderkerstviering zijn, waarschijnlijk rond 17u - nadere info volgt. Om er een muzikale en sfeervolle bijeenkomst van te maken hopen we dat in de aanloop ernaartoe zoveel mogelijk kinderen al een keer komen 'oefenen' met liedjes zingen en muziek maken. Dat willen we doen in de Kleine Kerk (dus tegelijkertijd met de kerkdienst om 10u) op 13 en 20 december. Als je een muziekinstrument speelt en mee wilt doen, laat het ons vooral even weten (en neem het mee)! Maar ook als je geen muziekinstrument speelt ben je natuurlijk van harte welkom!

Voorgaande jaren is er half december altijd een Christingle-viering gehouden. Deze werden dan de dag ervoor in elkaar geknutseld. Omdat vorig jaar de opkomst op zaterdagmiddag niet zo groot was, hebben we eerst geïnventariseerd wie er kan en wil. Daarop zijn helaas onvoldoende reacties gekomen. Het maken van de Christingles op zaterdag 12 december zal daarom niet doorgaan. Op zondag 13 december is er wel gewoon Kleine Kerk!

Tot slot: in tegenstelling tot wat in kerknieuws vermeldt staat, zal er 6 december GEEN Kleine Kerk zijn.

Hartelijke groeten en tot ziens in de aanloop naar kerst!

Nynke, Brigitte, Marloes en Eward