Breda – Wismar – Arad

Breda – Wismar – Arad

17-04-2015


Zomerontmoeting 2015: Gastgezinnen gezocht

Het lijkt allemaal nog ver weg, maar de tijd vliegt! Dit jaar zal de Zomer-ontmoeting van Breda-Wismar-Arad plaatsvinden in Breda en wel van vrijdag-avond 28 augustus t/m dinsdagmorgen 1 september. Dan hopen we een aantal mensen uit onze beide partnergemeenten te mogen ontvangen rond het thema ‘RIVIEREN’. Vorig jaar in Arad was het thema ‘BERGEN’ en volgend jaar, als Wismar aan de beurt is, zal het thema daar ‘ZEE’ zijn. Zo hebben we samen drie thema’s gekozen aan de hand van onze geografische kenmerken: bergen, rivieren en de zee. Om samen rond het thema een kerkdienst te houden, op een creatieve manier over rivieren in de Bijbel en in het leven met elkaar in gesprek gaan en natuurlijk ook gewoon genieten van het feit dat wij elkaar op deze bijzondere manier keer op keer mogen ontmoeten!

Zoals gezegd duurt het nog wel even, maar wij weten ook dat agenda’s toch snel vollopen en daarom willen wij u nu alvast vragen u op te geven als u gastgezin wilt en kunt zijn. Dit betekent logies met ontbijt voor 4 nachtjes. Wij verwachten zo’n 16 gasten en het zou fijn zijn als wij hen allemaal een gastvrij huis zouden kunnen aanbieden. Mocht het zo zijn dat u geen eigen vervoer heeft maar wel een bed over dan is dat geen probleem. Ophalen en terugbrengen kan geregeld worden. Belt of mailt u mij even als u gastgezin wilt zijn? Alvast bedankt!

Bijzondere hulpgoederen gezocht
Wij zijn voor Arad nog op zoek naar:
- een scootmobiel of een electrische rolstoel voor een gemeentelid die een herseninfarct heeft gehad en nu nog maar moeizaam kan lopen.
- een po-stoel
- incontinentiemateriaal (m/v)
- looprekjes/wandelstokken
- handgereedschap (bijv. hamers, beitels, boormachines etc.)

Mieke Frankfoorder (vz)
tel. 076-5146523

email w.frankfoorder@hccnet.nl