Ontwerp je eigen bijbel

Ontwerp je eigen bijbel

14-02-2015


De Bijbel in Gewone Taal met een mooie vakantiefoto op de voorkant? Of De Nieuwe Bijbelvertaling met een eigen tekening op de cover? Op www.ontwerpjebijbel.nl van Royal Jongbloed kunt u zelf de favoriete bijbelvertaling kiezen en een persoonlijke omslag ontwerpen.

Hoe werkt het?

Voor het maken van een gepersonaliseerde Bijbel heeft u de beschikking over verschillende vertalingen, formaten en materialen. Op de website www.ontwerpjebijbel.nl voegt u gemakkelijk eigen foto’s of illustraties toe. Of u kiest een achtergrond uit de collectie van de website. Door het toevoegen van persoonlijke teksten en symbolen wordt de Bijbel een uniek exemplaar die helemaal naar eigen wens kan worden samengesteld.

Geschikt als cadeau

De gepersonaliseerde Bijbels zijn ook geschikt voor huwelijken, belijdenissen of als afscheidsgeschenk voor leerlingen die de basisschool verlaten. Op www.ontwerpjebijbel.nl wordt stap voor stap uitgelegd hoe het werkt. Tevreden met het ontwerp? Een eigen unieke Bijbel heb je tien dagen na de bestelling in huis.

Verschillende vertalingen

Ontwerpjebijbel.nl is een product van Royal Jongbloed. Naast de Bijbel in Gewone Taal en De Nieuwe Bijbelvertaling zijn ook de Willibrord-vertaling en de Herziene Statenvertaling beschikbaar.

Het Nederlands Bijbelgenootschap, Haarlem,

Bankrekeningnummer NBG: NL74 SNSB 0266 3808 08