Noorderlicht

01-01-2013


Kadotip! Vriendenboekje Noorderlicht Op een praktische en kleurrijke manier hebben Ton van Prooijen en ik de kernwaarden van Noorderlicht uitgewerkt in een inspirerend boekje. In dit boekje dagen wij je uit om actief en interactief te reageren op wat wij schrijven. Als je dit boekje wilt ontvangen dan kan dat. Laat weten dat je het boekje wilt hebben. Je kunt het kopen voor € 7,50.

Natuurlijk kun je het ook gratis ontvangen, wordt eerst vriend voor € 25,= per jaar. Het boekje ontvang je dan voor niets. Op de site kun jij je aanmelden als vriend, of laten weten dat je het boekje wilt kopen. Praktische hulp Naar aanleiding van de oproep in dit kerkblad en in de kerken zijn er mensen die zich hebben gemeld om voor het Noorderlicht iets te willen doen. Daar ben ik erg blij mee.

Toch zijn er nog steeds mensen nodig om het project glans te geven. Wie wil mee helpen met de PR van Noorderlicht activiteiten? Wie heeft zin om mee te doen in de voorbereiding van een viering en of in de uitvoering. Wie mag ik bellen om hand en spandiensten te doen? Misschien heb je nog heel andere dingen die je wilt doen voor Noorderlicht. Laat het me weten dan kijk ik graag met jou naar iets wat bij je past.

Vrede en alle goeds, ds. Janneke Nijboer