Zevende Bredase Bijbelquiz, 14 november

Zevende Bredase Bijbelquiz, 14 november

9-10-2014


Op vrijdag 14 november 2014 vindt de zevende “Bredase Bijbel Quiz” (BBQ) plaats. Deze Bijbelquiz wordt georganiseerd door een werkgroep vanuit de Rooms Katholieke en Protestantse kerken. De Bredase Bijbel Quiz is geschikt voor iedereen in Breda en omstreken.

Teams of individueel
De deelnemers aan de quiz doen mee in teams van vier tot maximaal zeven personen. Bedenk een naam voor uw team en geef u op! Zijn er mensen die niet in een team zitten, maar wel graag willen komen kijken of individueel mee willen doen? Ook zij zijn van harte welkom.

De Bredase Bijbel Quiz brengt de Bijbel op een leuke manier onder de aandacht.
Natuurlijk is er weer het 'Rondje Breda', maar opnieuw zullen er ook verrassingen in de thema's aanwezig zijn. Denk niet te snel dat de quiz te moeilijk is, want de Bijbel is zozeer met ons dagelijks leven verweven dat iedereen zijn eigen ingangen kan hebben. Het wordt een laagdrempelige avond waar iedereen, kerkelijk en niet-kerkelijk, zich thuis kan voelen. Vanwege de grote deelname houden we de quiz in Gemeenschapshuis Vianden. Naast het gemeenschapshuis is voldoende gratis parkeergelegenheid. We ontmoeten u graag op deze verrassende avond!

Zaal gaat open om 19.30u
Entree € 4,-
Opgave via: els.groeneweg@gmail.com