Gospelviering in de Grote Kerk Breda, 29 mei, 11.30u

Gospelviering in de Grote Kerk Breda, 29 mei, 11.30u

15-05-2014


Op donderdag 29 mei organiseert de Bredase Raad van kerken een Gospel-viering in de Grote Kerk van Breda. Na de viering kunnen de aanwezigen tijdig aansluiten om de opening van het Jazzfestival mee te maken op de Grote Markt.

De Gospelviering zit natuurlijk boordevol muziek. Speciale act is het optreden door Saskia Dian Denneboom. In 2013 maakte Nederland kennis met deze charmante zangeres. Met haar warme en unieke stemgeluid bereikte zij de halve finale van Holland’s Got Talent. Deze “Dazzling” diva bezorgde het publiek kippenvel én zal ook onze gospelviering tot een onvergetelijke ervaring maken.

Een swingende bijdrage mogen we ook verwachten van het gospelkoor Shalôm uit Nieuwendijk. Dit gospelkoor staat onder leiding van Marcel van der Poel en bestaat uit zo'n 35 leden, ondersteund door een combo.

Voorgangers in de viering zijn Hans van der Meulen (Jefta), Ton van Prooijen (PKN) en Rob van Uden (RK)

De grote kerk is vanaf 11.00 uur open. Vanaf 11.15 uur begint er een Sing-In, om in de goede sfeer te komen. De toegang is gratis en de kosten zullen worden gedekt met een collecte. De viering begint om 11.30 uur.